Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Curs formare mediatori Galati
4300 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Curs Formare Mediatori Galati 30 Mai - 11 Iunie 2011
Cursul Formarea Mediatorilor Profesionisti urmareste dezvoltarea personala precum si dezvoltarea carierei in domeniul rezolvarii alternative a disputelor. Obiectivul acestui curs este de a dobândi si de a folosi competentele de mediator in activitatile curente sau pentru a solutiona disputele pe calea medierii.

Cursul este organizat de catre Human ToolKit in parteneriat cu Uniunea Nationala a Mediatorilor din Romania - Filiala Galati.

DATE REFERITOARE LA ORGANIZARE

• Cursul se va desfasura in perioada 30 Mai - 11 Iunie 2011, programul de curs zilnic fiind intre 14:00 – 21:00. Prezenta la curs este obligatorie in toate cele 14 zile de curs.
• Cursul se va desfasura in Mun. Galati, Str. N. Balcescu, nr. 56, Jud. Galati.
• Numarul minim de participanti este de 15 persoane, numarul maxim 24 persoane. Ordinea de inscriere fiind ordinea transmiterii formularului de inscriere.
• Data limita pentru inscriere este 25 Mai , ora 16:00, prin completarea formularului de inscriere online, prin mail la adresa mediere.galati@yahoo.com. Persoanele interesate se pot adresa organizatorilor la telefon: 0758498935 sau 0236312311
• Costul de participare la seminar este de 4300 de lei si include:
i. Suportul de curs format electronic
ii. Suportul de curs format hard copy;
iii Inregistrarea din timpul jocurilor de rol;
iv. Coffe break (2/zi);
v. Organizarea examenului de absolvire - in termen de 30 de zile de la finalziarea cursului;
vi. Certificat de participare si/sau absolvire.

In baza formularului de inscriere UNIUNEA NATIONALA A MEDIATORILOR DIN ROMANIA - FILIALA GALATI întocmeste contractul si factura in baza careia se va efectua plata.
Din Gura in Gura